Home  |  Inloggen  |  Contact

ASSEN ZIET OM

Missiegroep Assen ziet om heeft twee in het oog springende missies:

Broodproject
Voor het broodproject geldt dat er diverse broodontvangers iedere zaterdag of zondag brood krijgen wat door twee bakkers wordt verstrekt. Op zaterdag wordt het brood door verschillende mensen opgehaald bij Jose en Arnout van Loon. Verder wordt er door een grote groep vrijwilligers op verschillende adressen in Assen ook brood bezorgd. We ervaren het als waardevol dat er contact is met de broodontvangers, soms door middel van een praatje of bezoekje aan de Open Hof.

FPK-kliniek
Een andere missie is het contact met cliƫnten van de FPK-kliniek in Assen. Deze mensen krijgen meestal weinig of geen bezoek en een aantal deelnemers van onze missiegroep bezoekt hen regelmatig om er te zijn in hun eenzaamheid en een brug te vormen naar de samenleving.

Samenkomen
Twee keer in de maand is er een Bijbelstudieavond, op dinsdagavond bij Emma en Harry Smit en op donderdagavond bij Jose en Arnout van Loon. Op de missiezondagen ontmoeten we elkaar in de Open Hof, waar we eten en gezellig samen zijn met jong en oud. Bij dit alles proberen we naar de ander en naar elkaar om te zien.

Contactpersoon: Arnout van Loon